Jä­se­nek­si liit­ty­mi­nen

Varsinaiseksi jäseneksi yhdistykseemme voi liittyä Lapin maakunnan alueella asuva henkilö, joka on sokea tai siinä määrin heikkonäköinen, että hänelle on vammasta olennaista haittaa päivittäisissä toiminnoissa.

Jäseneksi haetaan jäsenhakulomakkeella, joka toimitetaan täytettynä Lapin Näkövammaiset ry:lle. Jäsenhakulomakkeeseen tarvittavan selvityksen näkövammaisuudesta voi antaa silmälääkäri (lääkärintodistus), kuntoutusohjaaja tai muu luotettava henkilö.

Jäseneksi hyväksymisestä päättää Lapin Näkövammaiset ry:n hallitus. Vuoden 2016 alusta varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on vapaaehtoinen. Kannatusjäsenmaksu on 25 euroa vuodessa.

Jäsenhakemuslomakkeen voi tilata Näkövammaisten palvelukeskuksesta Rovaniemeltä, numerosta: 0400 - 146 641
Toimisto on avoinna MA-TO klo 10 - 14.
Hakemuksen voi täyttää myös puhelimitse.

Alla tulostettavia jäsen- ja kannatushakemuksia

Lähetä täytetty hakemuksesi osoitteeseen:

Lapin Näkövammaiset Ry
96101 Rovaniemi